OP VERKENNING IN ONZE FEDERATIE

Zomerzoektocht – deel 1

Nu we al wat meer uit ons kot kunnen komen, maar toch niet massaal naar het buitenland trekken, is er tijd om de eigen streek wat te verkennen.

Ben je al ooit in elk van onze 5 parochiekerken geweest? Misschien is het wel al lang geleden. Of je komt er alleen om een viering bij te wonen, en dat is niet het meest gepaste moment om te gaan rondneuzen…

Dit eerste deel van onze zomerzoektocht nodigt je uit om de toer van onze 5 kerken te maken aan de hand van 3 foto-reeksen.

Welke foto’s horen bij welke kerk?

Tip 1: Elke reeks heeft daarbij een detail uit ieder van de 5 kerken. (Wat wil zeggen dat je in de antwoordstrook per lijn elke kerk maar één keer kan vernoemen.)

Tip 2: Antwoorden met de deelgemeente (Stalhille, Jabbeke, Snellegem…) waar de kerk staat is voldoende. We maken je het gemakkelijk en vragen niet naar de naam van de patroonheilige van de kerk (maar misschien komt dat wel ooit in een volgende beurt…)

Tip 3: De toer van de 5 kerken kan je bijna volledig doen aan de hand van fietsknooppunten (en dat maakt dan net geen 30 km – ideaal voor een zomerse namiddag).

We doen een inspanning om onze kerken zoveel mogelijk open te houden. maar neem het ons a.u.b. niet kwalijk als je eens aan een gesloten deur staat.

Tip 4: De zondag is de meest zekere kerk-open-dag.

Bezorg de antwoordstrook tegen 27 augustus. Uit de juiste antwoorden wordt een eerste prijs geloot.

Zomerzoektocht – deel 1 foto’s

Antwoordstrook deel 1 printversie